Verzenden en retourneren

Verzendkosten

Nederland

Bij koelproduct.nl is de verzending van bestellingen binnen Nederland boven €49 geheel gratis.

 Voor verzending van orders onder €49 berekenen wij €4,95 bijdrage in de verzendkosten. Uw bestelling wordt dan als pakket via PostNL verzonden, u ontvangt automatisch een Track & Trace code zodra het pakket door ons is afgeleverd bij PostNL.

Bij sommige kleine producten bieden wij u ook de mogelijkheid aan dat wij het per brievenbuspakje aan u versturen, hiervoor berekenen wij een bijdrage van € 3,50 verzendkosten. Dit is alleen mogelijk bij producten die zonder problemen in de brievenbus passen (bijv. kleine halsbanden e.d.), in het bestelproces wordt dan deze optie aangeboden. U ontvangt een Track en Trace code van PostNL. 

Let op : sommige gevallen ontvangt u geen Track en Trace code, in die gevallen wordt uw bestelling rechtstreeks door onze leverancier naar u verzonden en ontvangen wij geen Track en Trace codes. In die gevallen is de verzending meestal niet per PostNL maar door een ander koeriersbedrijf. 

België

Bij koelproduct.nl is de verzending van bestellingen naar België boven €79 geheel gratis.

Voor verzending van orders onder €79 berekenen wij € 6,95 bijdrage in de verzendkosten. Uw bestelling wordt dan als pakket via PostNL verzonden, u ontvangt automatisch een Track & Trace code zodra het pakket door ons is afgeleverd bij PostNL. 

Let op : sommige gevallen ontvangt u geen Track en Trace code, in die gevallen wordt uw bestelling rechtstreeks door onze leverancier naar u verzonden en ontvangen wij geen Track en Trace codes. In die gevallen is de verzending meestal niet per DPD maar door een ander koeriersbedrijf. 


Andere landen


Europa: voor verzending naar landen binnen Europa berekenen wij € 11,-- voor de verzending per aangetekende brief. Dit kan alleen bij producten die niet zwaarder zijn dan 2 kilo en die in een standaard envelop passen. Zwaardere en/of grotere producten worden als pakket verzonden per koeriersdienst, waarbij de kosten afhankelijk zijn van de bestemming. Deze kosten kunt u berekenen in de winkelwagen. Hier worden altijd de actuele verzendmogelijkheden getoond aan de hand van uw bestelling.

Buiten Europa: naar landen buiten Europa bedragen de verzendkosten € 16,--  voor de verzending per aangetekende brief. Dit kan alleen bij producten die niet zwaarder zijn dan 2 kilo en die in een standaard envelop passen. Zwaardere en/of grotere producten worden als pakket verzonden per koeriersdienst, waarbij de kosten voor een pakket tot 2 kg € 24,30 bedragen. Als het pakket zwaarder is, zullen de verzendkosten als volgt worden aangepast (u ontvangt een nieuwe factuur): 2-5 kg € 34,30 5-10 kg € 58,30 10-20 kg € 105,30.

Retourneren van artikelen

Conform onze algemene voorwaarden, kunt u een product binnen 14 dagen dagen zonder opgave van redenen aan ons retourneren (artikel 6 en 7), dit geschiedt op eigen kosten. Wij betalen u binnen 30 dagen terug. Beschadigde of gebruikte artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Geactiveerde koelproducten kunnen niet worden geretourneerd.

Voordat u een artikel retourneert, neemt u eerst contact op met [email protected] voor het juist adres waarheen u het product kunt retourneren, dit kan afwijken van ons kantooradres.

Let erop dat niet alle artikelen zonder meer geretourneerd of geruild kunnen worden (artikel 8).

Maatwerk producten en handgemaakte producten die per order worden gemaakt zijn nadrukkelijk uitgesloten van het herroepingsrecht. 

Als u een product wilt retourneren, dient u gebruik te maken van dit retourformulier.