Verzenden en retourneren

Verzendkosten

Nederland

Bij koelproduct.nl is de verzending van bestellingen binnen Nederland boven €49 geheel gratis.

Voor verzending van orders onder € 49 berekenen wij € 5,95 bijdrage in de verzendkosten. Uw bestelling wordt dan als pakket via GLS verzonden, u ontvangt automatisch een Track & Trace code zodra het pakket door ons is afgeleverd bij GLS.

België

Bij koelproduct.nl is de verzending van bestellingen naar België boven € 79 geheel gratis.

Voor verzending van orders onder € 79 berekenen wij € 6,95 bijdrage in de verzendkosten. Uw bestelling wordt dan als pakket via GLS verzonden, u ontvangt automatisch een Track & Trace code zodra het pakket door ons is afgeleverd bij GLS. 

Andere landen

Wij leveren aan alle landen binnen  de EU. In de winkelwagen worden de actuele verzendkosten getoond op basis van het afleveradres.

Retourneren van artikelen

Conform onze algemene voorwaarden, kunt u een product binnen 14 dagen dagen zonder opgave van redenen aan ons retourneren (artikel 6 en 7), dit geschiedt op eigen kosten. Wij betalen u binnen 30 dagen terug. Beschadigde of gebruikte artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Geactiveerde koelproducten kunnen niet worden geretourneerd.

Voordat u een artikel retourneert, neemt u eerst contact op met [email protected] voor het juist adres waarheen u het product kunt retourneren, dit kan afwijken van ons kantooradres.

Let erop dat niet alle artikelen zonder meer geretourneerd of geruild kunnen worden (artikel 8).

Maatwerk producten en handgemaakte producten die per order worden gemaakt zijn nadrukkelijk uitgesloten van het herroepingsrecht. 

Als u een product wilt retourneren, dient u gebruik te maken van dit retourformulier.